Padelracket

Vilka butiker säljer padelrackets?

XXL padel

Padelracket Sportamore

Padelracket Cdon

Fyndiq padel

Padelrackets från flera butiker

På denna undersida listar vi kampanjer, erbjudanden och fynd inom padelrackets. Padel är en sport på stor uppgång. I och med detta efterfrågar också allt fler utövare av sporten rackets för både nybörjare och proffs. Vi handplockar olika erbjudanden och lägger ut dem så att våra besökare kan köpa ett billigt och bra padelracket.

Billiga rackets online

Eftersom internet är fullt av konkurrens och billiga e-butiker finns det ofta fynd att hitta. Att köpa ett billigt racket innebär inte detsamma som att nöja sig med undermålig kvalitet. Se dock över produktens egenskaper innan du bestämmer dig!

Varför padeltennis?

Padeltennis eller bara ”padel” är en sport som tagit Sverige och övriga världen med storm. Den tennisliknande sporten som utövas med ett racket av trä med hål i blir allt mer populär. Padeltennis är idag en omtyckt sport bland många utövare.

Padeltennis – hur fungerar sporten?

Padeltennis (i folkmun ofta bara padel) är en racketsport som fått en rejäl uppskjuts de senaste åren. Spelet utövas ofta i lag (två mot två), men det går även att spela en mot en. Till skillnad från vanlig tennis kan väggar och golv användas för att studsa bollen. Denna egenhet innebär många nya möjligheter och variationer av slag som inte riktigt ”finns” inom liknande sporter.